Fortsatt samarbete med Ekdahl Miljö AB

2024-09-25

Fortsatt samarbete med Ekdahl Miljö AB

BE Group Sverige AB och Ekdahl Miljö AB har nyligen undertecknat ett förnyat avtal som rör transporter av stål i södra Sverige, Mälardalen och Dalarna. Det långvariga samarbetet mellan våra företag säkerställer att stålprodukter transporteras effektivt och hållbart från BE Groups anläggningar i Norrköping, samt via Ekdahl Miljös depåer i Ljungby och Skurup, för vidare leverans till våra slutkunder.
 
Ekdahl Miljö AB moderna fordonsflotta uppfyller våra miljökrav och drivs bland annat med gas och RME (rapsolja). Deras fokus på hållbarhet går också utöver bränsleval – Ekdahl Miljö har solceller installerade på sin anläggning och vissa lastbilar, man lägger också stort fokus på ecodriving, vilket ytterligare minskar deras klimatavtryck. 
MadeleineEkdahl1.jpg 
”Vi är stolta att BE Group fortsatt har ett fortsatt högt förtroende för oss och väljer Ekdahl Miljö som sin samarbetspartner”

Madeleine Ekdahl, VD Ekdahl Miljö
 
PeterABEGroup.jpg”Vi har ett bra samarbete med Ekdahl Miljö och ser mycket positivt på deras investeringar i hållbara transporter som bidrar till att minska BE Groups klimatpåverkan”

Peter Andersson, VD BE Group AB
 
Med detta förnyade avtal kan vi säkerställa att BE Groups produkter levereras till våra kunder på ett miljövänligt & effektivt sätt, i linje med våra gemensamma mål.
 
Vi ser fram emot att fortsätta vår resa med Ekdahl Miljö AB! 

EkdahlsMiljö.jpg